Ambalažni program

Stiropor za
zaštitu proizvoda

Stiropor element za zaštitu proizvoda od loma se pokazao kao najbolji materijal u odnosu cene i dobijenih rezultata.

Pored rezanog stiropora u svim željenim dimenzijama i oblicima, posedujemo i najčešće korišćene ugaonike za zaštitu proizvoda, kao i stiropor kutije za pakovanje staklenih flaša.

Karakteristike i prednosti:
Ono što izdvaja kompaniju Čar od ostalih proizvođača, jeste naša posvećenost na zaštiti pakovanja i prilagodljivost svim zahtevima kupaca. Takođe, u mogućnosti smo za izradu kako malih tako i velikih serija raznovrsnih dimenzija i oblika uz kratke rokove izrade.

Sa svojim asortimanom naročito smo orijentisani na industriju nameštaja, vojnu industriju kao i sve druge grane gde je stiropor neophodan element za prevenciju oštećenja

Pored stiropora koji se koristi za zaštitu proizvoda od loma u prilici smo da ponudimo i:

EPE folija

Ambalažnu EPE foliju u raznim debljinama, koja je pogodna za pakovanje i zaštitu svih vrsta proizvoda kao što su nameštaj, staklo, keramika, električi uređaji i sl.

Air-bubble film

Air-bubble film koji se može upotrebljavati za pakovanje i zaštitu svih vrsta proizvoda; nameštaj, staklo, keramika, električni uređaji, muzički instrumenti, kancelarijski pribor i dr.

EPE profili

EPE profili se mogu upotrebljavati za zaštitu različitih vrsta proizvoda: nameštaj, staklo, metal, oprema za kupatila, proizvodi od metala, proizvodi od plastike i sl.