O nama

O nama

„Priča o našoj kompaniji je priča o neverovatnom timskom radu, uspehu i zadovoljnim kupcima.“

Kompanija Čar je počela sa radom 1990. godine čija je osnovna delatnost bila trgovina boja i lakova. Za svega nekoliko godina povećava se broj projekata i 1994. godine pokreće sopstvenu proizvodnju građevinskih materijala za završnu obradu, dok 2004. godine pušta u pogon postrojenje ekspandiranog polistirena. Prateći zahteve i kretanje tržišta, pored termoizolacionih ploča za primenu u građevinarstvu, razvojni tim implementira izradu EPS elemenata za pakovanje i zaštitu proizvoda tokom logističkih procesa u industriji nameštaja, auto i vojnoj industriji i dr.

Kompanija zapošljava visokostručni kadar i raspolaže objektima površine preko 4000 m2, opremljenim savremenom procesnom opremom, gde se proizvodnja obavlja u modernom i ekološki kontrolisanom okruženju. Kako se poslovanje odvija u industrijskoj sferi, velika pažnja je posvećena negovanju imidža kompanije kao pouzdanog i prestižnog poslodavca koji motiviše svoje zaposlene za stvaranje boljih rešenja koja će zadovoljiti kupce.

Pored ulaganja u razvoj tehnologije i kvaliteta, veliki akcenat se stavlja na obezbeđivanje radnih uslova, edukaciju zaposlenih i zaštitu životne sredine po zahtevima standarda ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018.

Više od 30 godina uspešnog postojanja, kompanija Čar i dalje svoje poslovanje prilagođava potrebama kupaca, razvoju novih proizvoda i rešenja, kao i unapređenju postojećih performansi i kvaliteta.