Čarglet AF - Akrilni glet za mašinsko i ručno nanošenje

690,00 RSD

PRIMENA OSOBINE: ČARGLET AF je akrilna tankoslojna paropropusna i vodonepropusna glet masa bele boje za fino izravnavanje zidnih i plafonskih površina. ČARGLET AF se odlikuje dobrom razlivnošću i potrošnjom; prilikom rada ne peruta, ne nagriza ruke i ne oštećuje dihtunge i telo pištolja.
PODLOGA: Podloga mora biti čvrsta, čista i očišćena od masnoća i prašine. Pre gletovanja podlogu grundirati „ČAR“ akrilnom podlogom 1:8 i ostaviti da se dobro osuši.
PRIPREMA I NANOŠENJE:
Ručno nanošenje: prah pomešati sa vodom (max. 30%) do potrebne gustine. Tako spremljena masa treba da odstoji od 10 do 20 min a zatim ponovo promešati i nanositi čeličnom nerđajućom gletericom.
Mašinsko nanošenje: ČARGLET AF pomešati sa vodom (100kg gleta na 50L vode) i ostaviti da odstoji 24 sata pre nanošenja, kako bi se i najmanja grudvica rastopila. Prilikom sipanja u mašinu procediti ga sitom koje se postavlja na presek od mašine kako prljavština ne bi zaglavila pištolj.
Koristiti mlaznicu za pištolj fi 2,5-3,0mm i pritisak od ~40 bara, ugao nanošenja približno 60°.
Nanosi se u debljini od 3-5mm (da se na prskanoj površini postigne efekat kiše po prašini) a može se naneti do 8mm bez opasnosti od pucanja. Vreme sušenja 25-35 min. u zavisnosti od spoljašnje temperature i provetrenosti prostorije. Brušenje vršiti ručno ili mašinski brusnim papirom granulacije od No 400-600.
POTROŠNJA: Od 0,8 do 1,0kg/m² za mašinsko nanošenje.
USLOVI SKLADIŠTENJA I ROK UPOTREBE: Na suvom mestu u originalnoj i neštećenoj ambalaži. Rok trajanja najmanje 12 meseci.
PAKOVANJE: 25kg.

zidovi Čar
Pošalji mail prijateljima
Detaljnije o proizvodu

Kataloški broj proizvoda: #302

Kategorija proizvoda: Građevinski materijal -> Obrada i postavljanje zidova


Poručite telefonom
 • Pozovite broj: 034/301-410 ili 034/330-838.
 • Radnim danima od 08:00 do 20:00, subotom od 08:16:00, nedeljom od 08:00 do 14:00.
 • Navedite operateru kataloške brojeve proizvoda koje naručujete, kao i količinu svakog od njih.
 • Navedete operateru lične podatke i adresu isporuke
 • Ukoliko kupujete kao pravno lice pripremite podatke firme: naziv. adresu i PIB broj

Uslovi kupovine

Kupovinom u internet prodavnici komsija.shop prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Kompanija Tritonex d.o.o. (u okviru koje posluje internet prodavnica komsija.shop) svim kupcima koji kupuju putem internet stranice komsija.shop, a na osnovu Zakona o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon), odredbama čl. 13. i čl. 27. upućuje sledeće izjave:

 • Prodaja robe putem internet stranice komsija.shop obavlja se u okviru registrovane delatnosti preduzeća Tritonex d.o.o. Srete Mladenovića 2, Srbija, mat. br. 21319627 , PIB: 110223456 , šifra delatnosti 2012 Tel.: +38134301410
 • Osnovna obeležja robe mogu se naći na stranici komsija.shop
 • Prema Zakonu o zaštiti potrošača ("Sl. glasnik RS", br. 62/2014 i 6/2016 - dr. zakon) kupovina preko prodajne internet stranice komsija.shop smatra se prodajom na daljinu.
 • Roba koja se prodaje putem internet stranice komsija.shop poseduje svojstva potrebna za redovnu upotrebu te vrste robe u skladu sa njenom namenom koja je definisana u Deklaraciji.
 • Saobraznost robe utvrđuje se isključivo prema svojstvima i nameni robe kako je to definisano pripadajućom Deklaracijom.
 • Prodajna cena robe (sa uračunatim PDV-om) naznačena je uz svaki artikal.
 • Kupljena roba isporučuje se u roku od 1-3 radna dana kurirskom službom "D Express".
 • Potrošač robu koju kupuje putem internet stranice komsija.shop može platiti pouzećem gotovinski u trenutku isporuke ili Virmanskom uplatom po predračunu.
 • Kupac ima pravo da artikal zameni u roku od 14 dana od dana prispeća pošiljke, kao i da, bez navođenja razloga, jednostrano raskine ugovor dostavljanjem prodavcu obrasca za odustanak od ugovora. Preuzmite obrazac za odustanak od ugovora u elektronskoj formi. Štampani primerak će vam biti dostavljen u pošiljci sa poručenom robom. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe.
 • e-mail adresa za izjavljivanje reklamacije artikala kupljenih preko stranice komsija.shop je: dejan.djordjevic@car.rs
 • komsija.shop se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj je kupac napravio porudžbinu bez obzira na to da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.
 • komsija.shop ima pravo da otkaže narudžbenicu ukoliko traženog artikla nema na stanju.

Vreme i troškovi dostave
 • Rok dostave: jedan radni dan od dana potvrde porudžbine.
 • Isporuka se vrši na teritoriji Republike Srbije bez Kosova i Metohije.
 • Dostava se obavlja kurirskom službom i dodatno se naplaćuje.

Privatnost podataka

U ime internet prodavnice Komsija.shop obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo isključivo podatke koji su neophodni za dostavljanje pošiljke na naznačenu adresu. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u internet prodavnici Komsija.shop odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti. Podatke koje je kupac naveo prilikom registracije Komsija.shop će koristiti isključivo radi prodaje proizvoda i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.


Plaćanje
 • Pouzećem (gotovinski po prijemu pošiljke).
 • Virmanskom uplatom po predračunu. U ovom slučaju, predračun šaljemo na E-mail naručioca, a pošiljku na naznačenu adresu, po evidenciji uplate.

Reklamacije

Molimo kupce da otvore paket i provere ispravnost sadržaja neposredno po prijemu pošiljke (istog dana). U slučaju uočenih nepravilnosti, pozovite službu reklamacija na broj 034 / 301 410 ili pošaljite email na adresu dejan.djordjevic@car.rs. Naknadne reklamacije sa obrazloženjem da je pošiljka oštećena u transportu ne uvažavamo. Ukoliko proizvod prestane sa radom u roku predviđenom saobraznošću (dve godine od kupovine) ili u roku predviđenom garancijom (period za koji proizvođač garantuje ispravnost proizvoda, a koji je duži od dve godine) molimo vas da kontaktirate servis čije kontakte možete naći na garantnom listu. Molimo vas da račun i garantni list čuvate dok traje period saobraznosti, odnosno garantni period, jer bez njih nećete moći da ostvarite prava po osnovu uslova saobraznosti, odnosno prava predviđena garancijom proizvođača. U slučaju da reklamirani proizvod nismo u mogućnosti da zamenimo novim, izvršićemo vam povraćaj novca na lični tekući račun koji imate otvoren kod jedne od banaka u Srbiji ili ćemo vam, na zahtev, gotov novac poslati kurirskom službom.


Uz ovaj proizvod preporučujemo:

Boje i lakovi

Čarolin Extra - Debeloslojni lazurni...

PRIMENA OSOBINE: Preporučuje se za dekorativnu zaštitu unutrašnjih i naročito spoljašnjih drvenih...

1.190,00 RSD

Čar, drvo, završni premaz,
Boje i lakovi

Impregnator - Priprema za...

NAMENA: Impregnator se koristi kao osnovni, bezbojni sloj u sistemu zaštite drvenih površina....

315,00 RSD

Čar, osnovni premaz, drvo,
Boje i lakovi

Antikorozivna boja - Osnovna boja za...

PRIMENA I OSOBINE: ANTIKOROZIVNA BOJA je osnovni premaz za antikorozivnu zaštitu. Preporučuje se...

6.840,00 RSD

metal, Čar, osnovni premaz,

Uz ovaj proizvod preporučujemo:

Ručni alat

Držač šmirgle manji

Držač šmirgle sa mehanizmom manji Dimenzije 165x85

210,00 RSD

metal, zidovi,
Boje i lakovi

Maxipol 5 L

BOJA ZA UNUTRAŠNJE ZIDOVE OSOBINE I NAMENA: MAXIPOL je eko boja za unutrašnje zidne površine....

372,00 RSD

zidovi,
Boje i lakovi

Sika Anchorfix-1 - Dvokomponentna...

Sika AnchorFix-1 je dvokomponentna masa za ankerisanje na bazi metakrilata bez sadržaja...

1.310,00 RSD

zidovi, dodaci za beton, Sika,
Građevinski materijal

Samoizravnavajuća masa

PRIMENA OSOBINE: Tankoslojna samonivelirajuća masa sive boje koja se preporučuje za unutršnje i...

950,00 RSD

Čar, dodaci za beton,
 • Unesite kolicinu: